Freez Challenge

Boek nu

Cadeaubon?

Bestel nu

Depressie

Somber en lusteloos?

Echt genieten van een bioscoopbezoek of ander uitje lukt niet meer.  Wanneer was je voor het laatst vrolijk? Je zit niet lekker in je vel. Langdurig somber en lusteloos zijn zonder een écht aanwijsbare oorzaak. Dat zijn de typische kenmerken van een depressie.

Cryotherapie als instant oppepper

Cryotherapie kan bij depressie worden ingezet als aanvullende behandeling. Blootstelling aan deze extreme vorm van kou zorgt namelijk voor een toename van endorfines en serotonine in de bloedbaan hetgeen direct resulteert in een blij en ontspannen gevoel.  De effecten blijven ook 8 uur na de sessie merkbaar. Bovendien kent deze koudebehandeling geen bijwerkingen.

Ook toe aan een cryo-sessie?

Ervaar wat cryotherapie voor jou kan doen. Je kan bij ons voordelig heel vaak komen freezen om te kijken wat precies voor jou werkt. Wij zien bij Freezlab dat de meeste klanten het beste effect bereiken wanneer zij 3 tot 4 keer per week een sessie ondergaan. Zeker bij chronische aandoeningen heeft het vaker freezen een cumulatief effect.

Benieuwd of cryotherapie ook jou kan helpen? Boek online een sessie of kom langs.

 

Nieuwe klant Rooster
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ervaar de sensatie van -110°C.

De extreme kou stimuleert het lichaam om herstelprocessen in gang te zetten, processen die het van nature in zich heeft.

Nieuwe klant Rooster

© Freezlab 2019 - Olympisch Stadion 36, 1076 DE Amsterdam - 020-2621054 - info@freezlab.nl
Freezlab Amsterdam wordt beheerd door Cryo Sisters B.V. Algemene Voorwaarden - BTW NL855317942B01 - KvK 63620448 - Privacy Statement
loading