Freez Challenge

Boek nu

Cadeaubon?

Bestel nu

Over Freezlab

Wie staan er achter het eerste cryocentrum van Nederland?

Begin 2015 maakt Wai Keung Man kennis met cryotherapie. Zijn eerste gedachte: ‘Waarom bestaat zoiets nog niet in Nederland?’ Voor iemand die altijd op zoek is naar manieren om zijn gezondheid te optimaliseren, blijft het niet bij een eenmalig experiment. In vriend en collega Bastiaan Swager vindt Wai een sparringpartner. Samen besluiten de twee om koudetherapie in ons land te introduceren. The rest is history.

De eerste vestiging is een ruimte in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Een mooie tegenstelling: een plek met historie voor een medische technologie van de toekomst. Op die plek staat de eerste WBC (Whole Body Cryo) cabine van Nederland. Caroline en Esther Esselaar zijn verantwoordelijk voor de invulling bij Freezlab in Amsterdam.

 

Waarom doen we wat we doen?

Wij vinden: iedereen die dat wil, moet een cryobehandeling kunnen ondergaan. In eigen land en tegen een redelijke prijs. Dat is wat ons inspireert. En daarom zijn we erin geslaagd om in een jaar tijd Freezlab te realiseren. Want cryotherapie is niet de zoveelste therapie, het is een revolutionaire behandeling die mensen helpt. Het is een methode die écht iets toevoegt aan het pakket bestaande behandelingen: de mogelijkheid om op een aangename manier (ja, óók bij -110 ˚C!) je lichaam een update te geven om zichzelf beter en sterker te maken.

 

Verantwoord behandelen

We praten over het menselijk lichaam. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid serieus. Je kunt er absoluut vanuit gaan dat we bij Freezlab zorgvuldig omgaan met mensen en middelen. Daarom lichten we je goed voor over wat extreme kou nu écht met je lichaam doet: een veilige therapie, die voor een nog altijd groeiend aantal klachten een effectieve behandeling blijkt te zijn.

Nieuwe klant Rooster
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ervaar de sensatie van -110°C.

De extreme kou stimuleert het lichaam om herstelprocessen in gang te zetten, processen die het van nature in zich heeft.

Nieuwe klant Rooster

© Freezlab 2019 - Olympisch Stadion 36, 1076 DE Amsterdam - 020-2621054 - info@freezlab.nl
Freezlab Amsterdam wordt beheerd door Cryo Sisters B.V. Algemene Voorwaarden - BTW NL855317942B01 - KvK 63620448 - Privacy Statement
loading